Barcelona

American Airlines oferirà un vol directe diari entre Barcelona i Nova York a partir del 25 d'abril

A partir del 25 d'abril American Airlines oferirà un vol directe entre Nova York i Barcelona que serà diari durant l'estiu, i sis cops per setmana la resta de l'any. D'aquesta manera es converteix en la tercera companyia que connecta diàriament Barcelona i Nova York i en el setè vol que enllaça el Prat amb Amèrica del Nord sense escales. L'any 2009, quan entri en servei la nova terminal sud, s'ampliarà encara més el nombre de vols internacionals des de Barcelona.

Actualitzat

American Airlines cobrirà aquesta línia Barcelona-Nova York amb avions de 221 places, 30 de les quals de classe "business". Els vols sortiran a les 11.10 del matí de Barcelona i a les 7 de la tarda de Nova York. Responsables d'American Airlines han justificat aquesta aposta per Barcelona pel "fort increment" de turistes nord-americans que vénen a la ciutat comtal, especialment pel creixement del nombre de creuers que surten del port de la capital catalana. Segons les expectatives de trànsit d'American Airlines, els Estats Units entrarà per primera vegada, a finals d'any, en la llista dels deu primers destins aeris de l'aeroport de Barcelona, que està encapçalada per Espanya, el Regne Unit i Itàlia.

American Airlines, considerada la primera companyia aèria mundial, ha anunciat que des de fa poc ha incorporat el català al seu web, convertint-se en la primera aerolínia nord-americana en oferir informació "on line" en aquesta llengua. Els clients podran consultar informació relativa als seus viatges en català, així com conèixer també les dades sobre aeroports, horaris, rutes i normatives sobre equipatges.

Amb aquest nou vol d'American Airlines, Barcelona tindrà set vols diaris amb l'Amèrica del Nord, tres amb Nova York, un a Philadelphia i Atlanta, un a Toronto i Mont-real i un altre a Mèxic DF. Les altres companyies que uneixen Barcelona amb Nova York amb vols directes diaris a l'estiu són Delta Airlines i Continental Airlines. Les connexions aèries entre Barcelona i Nord-amèrica suposen el 29% de l'activitat intercontinental de l'aeroport del Prat.

Anar al contingut