Prat de Llobregat

Amazon vol instal·lar un gran centre logístic al Prat de Llobregat

La companyia més important del món en la distribució per internet, Amazon, podria obrir un centre logístic al Prat de Llobregat. Si es confirma la notícia, serà el segon centre que obre a l'estat espanyol, després del de San Fernando de Henares, a prop de Madrid. Amazon té la seu central a Seattle, als Estats Units. A Europa hi té una vintena de centres logístics.

RedaccióActualitzat

Amazon planteja obrir al Prat de Llobregat el seu segon centre de distribució logística a Espanya. L'operació estaria a punt de tancar-se i és fruit de més de dos anys de negociacions amb el govern espanyol, en concret amb la secretaria d'Estat de Comerç.

El centre s'instal·laria al polígon Mas Blau del municipi del Baix Llobregat. De moment, la companyia no ha confirmat oficialment la notícia, però fonts periodístiques asseguren que està pendent d'alguns serrells i que s'anunciarà en ferm als pròxims dies.

Amazon té més de 20 centres logístics a Europa. Aquest seria el segon a Espanya, després del què ja té a San Fernando del Henares, a prop de Madrid. Aquesta instal·lació s'encarregaria de tota l'àrea mediterrània.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut