Alcoi

Alcoi recorda Ovidi Montllor amb una escultura, una placa a casa seva i un passeig

Alcoi ha inaugurat una escultura de l'artista Antoni Miró en homenatge al cantautor Ovidi Montllor, fill d'aquesta població del País Valencià. També es col·loca una placa a la casa on va néixer i es dóna el seu nom a un passeig. Fa divuit anys justos de la mort de l'artista.

Televisió de CatalunyaActualitzat
Fa 18 anys, un dia com avui, 10 de març, va morir Ovidi Montllor. A la seva ciutat natal, Alcoi, l'han recordat amb un doble homenatge.

En el número 15 del carrer Sant Joan de Ribera, la casa on va néixer Ovidi, hi ha instal·lada una placa des de fa unes setmanes. És el barri del Viaducte, on ara el passeig durà el nom de l'artista, passeig d'Ovidi Montllor. Segur que a ell li hauria semblat un excés aquest regal d'aniversari que tant ha tardat. Hauria complert 71 anys. El seu amic Antoni Miró li ha fet una escultura de 5 metres d'alçada. "Faré vacances", es diu. Està a prop del barranc d'on Ovidi va traure aquella veu tan engolidora.

A més de l'Ajuntament alcoià, en aquest homenatge pòstum hi han col·laborat l'Ajuntament de Barcelona, la Xarxa d'Universitats Lluís Vives, Acció Cultural, CCOO i partits polítics de l'esquerra del País Valencià.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut