Ibrahim Afellay amb la nova samarreta (Foto: twitter)
Ibrahim Afellay amb la nova samarreta (Foto: twitter)
Barça

Afellay jugarà cedit a l'Olympiacos la seva última temporada de contracte amb el F. C. Barcelona

El F. C. Barcelona i l'Olympiacos han arribat a un acord per la cessió d'Ibrahim Afellay. L'extrem holandès jugarà la temporada 2014-15, l'última del seu contracte amb el Barça, en el vigent campió de la Lliga grega. Amb la sortida de l'holandès, ara només queda per solucionar la marxa de Song, l'altre jugadors amb qui no compta Luis Enrique.

Actualitzat

El F. C. Barcelona i l'Olympiacos han arribat a un acord per la cessió d'Ibrahim Afellay. L'extrem holandès jugarà la temporada 2014-15, l'última del seu contracte amb el Barça, en el vigent campió de la lliga grega.

Afellay, de 28 anys, va arribar a Barcelona el gener del 2011 des del PSV. Una greu lesió de genoll va tallar la seva progressió. La temporada 2012-13 va jugar cedit al Schalke 04 i la passada no va entrar en els esquemes de l'equip. En no poder ser traspassat o cedit, no se li va assignar dorsal.

Amb la sortida de l'holandès, ara només queda per solucionar la marxa de Song. El camerunès, l'altre dels jugadors a qui Luis Enrique va comunicar que no compta amb ells, encara no ha trobat destí.

 

Anar al contingut