Madrid

Adebayor assegura que no arriba al Madrid, "club dels seus somnis", per competir amb Benzema

Mentre els futbolistes que ahir van jugar a Sevilla tenien jornada de descans, Emanuel Adebayor s'entrenava amb el Castilla. José Mourinho vol que el togolès es posi en forma com més aviat millor i ha preparat un treball específic per al davanter. Després de la sessió preparatòria, Adebayor ha estat presentat oficialment, sense la presència de Florentino Pérez. Diu que està preparat per ser titular diumenge a Pamplona, però que no ve a competir amb cap jugador del Madrid.

Actualitzat
Emmanuel Adebayor, últim fitxatge del Reial Madrid, ha afirmat durant la seva presentació oficial que no ha arribat al conjunt blanc per "fer fora Karim Benzema", el seu rival pel lloc a la davantera. "Vaig tenir l'oportunitat de jugar i conèixer Benzema de partits amistosos. El conec bé. És un jugador que està jugant molt bé en aquest moment. Va perdre una mica de confiança i ara l'està recuperant. No sóc aquí per rivalizar amb ningú. Puc jugar amb Benzema i amb qualsevol altre. Per descomptat, li desitjo tot el millor", ha dit.

"En Karim és un jugador molt bo i el conec molt bé. Som amics i el respecto molt. Ara jugo amb ell. No he vingut aquí per fer-lo fora. Estem tots dos aquí per guanyar trofeus. El Madrid els necessita. Som davanters, estem a l'atac lluitant per l'equip i necessitem els títols", ha afegit.

Acompanyat de Jorge Valdano, director general del club, ha assegurat que el seu desig de tota la vida, malgrat els intents de ser fitxat pel Barça quan jugava a l'Arsenal anglès, sempre ha estat jugar al Reial Madrid, i ha destacat que el seu "petit" país d'Àfrica (Togo) n'estarà "molt orgullós". "Crec que el Barcelona és un excel·lent equip. Volia jugar per al Reial Madrid. No em lamento per no haver-me sumat al Barcelona. Quan jugava a l'Arsenal, el Barcelona em volia. Però ara estic jugant a l'equip que volia. És el somni de la meva vida".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut