"Perdidos" posa punt final a sis temporades plenes d'èxit.
"Perdidos" posa punt final a sis temporades plenes d'èxit.
Barcelona

Acaba la sèrie "Perdidos" amb polèmica sobre el final i queixes sobre els subtítols

Sis temporades després, ha acabat "Perdidos". I ho ha fet amb un capítol maratonià que s'ha pogut veure aquest dilluns al matí simultàniament a 60 països. La resolució de la sèrie, que havia generat molta expectativa, no ha satisfet tots els seus seguidors. A més, alguns s'han queixat dels problemes dels subtítols i l'emissió.

Actualitzat
Aquest matí, milions de seguidors de la sèrie "Perdidos" han pogut veure l'últim capítol. L'últim episodi s'ha pogut veure simultàniament a 60 països, també a Catalunya, on s'han organitzat diversos actes perquè els fans veiessin la sèrie de forma conjunta. És el cas de la sala Shoko de Barcelona, o el Teatre de la Passió d'Olesa.

L'últim capítol de "Perdidos" s'ha començat a emetre a les 3 de la matinada a la costa est dels Estats Units. Des d'aquell moment s'ha subtitulat en un temps rècord i s'ha pogut veure a partir de dos quarts de set del matí a través de la cadena Cuatro. Ara s'obre el temps dels comentaris i el debat, davant d'un final de la sèrie que ha desil·lusionat bona part dels seus fans.

Anar al contingut