La clàssica "haka" de Nova Zelanda abans dels partits (EFE).
Rugbi

90.000 espectadors segueixen a Wembley el triomf de Nova Zelanda sobre l'Argentina

L'estadi de Wembley ha estat l'escenari d'un rècord de la Copa del Món de rugbi: 90.000 persones assistint en directe al recinte a un dels partits de la competició

Nova Zelanda ha superat 26 a 16 l'Argentina a Wembley davant 90.000 espectadors, un nou rècord d'assistència en un partit de la Copa del Món de rugbi. Els Pumes han arribat al descans amb avantatge en el marcador, però en la segona han acabat sucumbint davant el ritme dels vigents campions mundials i un dels grans favorits a guanyar aquesta competició.

L'altra equip sud-americà en el torneig, l'Uruguai, ha encaixat un duríssim correctiu davant el País de Gal·les, 54 a 9, tot i haver tingut un avantatge de 6 punts en els primers minuts. Els uruguaians han tingut la mala sort de caure en el grup de la mort, integrat pel seu rival d'aquest diumenge, Anglaterra, Austràlia i Fiji.

En el tercer partit de la jornada Samoa ha vençut els Estats Units per 25 a 16 i s'ha posat colíder del Grup B empatada amb el Japó, que aquest dissabte va sorprendre Sud-àfrica.