Detingut per conduir per l'A-2 en direcció contrària, begut, sense porta i sense roda (Mossos)
Detingut per conduir per l'A-2 en direcció contrària, begut, sense porta i sense roda (Mossos)
Fornells de la Selva

9 quilòmetres en direcció contrària, sense roda i sense porta per l'A-2

Els Mossos detenen un veí de Salt acusat d'originar un greu risc per a la circulació i negar-se a fer la prova d'alcoholèmia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys per circular més de nou quilòmetres per l'A-2 en direcció contrària, sense una de les rodes davanteres i sense porta.

El conductor és un veí de Salt i ha estat detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per originar un greu risc per a la circulació i per negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia després de tenir l'accident.
 


Els fets van passar sobre un quart de vuit del matí d'aquest dilluns, quan diversos conductors van alertar els Mossos que hi havia un turisme circulant en direcció contrària a l'altura de Caldes de Malavella.

El cotxe s'havia estampat contra una tanca, però hauria continuat la marxa. Finalment, els agents van trobar el cotxe aturat en direcció contrària al peatge d'accés a l'autopista AP-7 al terme municipal de Fornells de la Selva.

 

El conductor és un veí de Salt i ha estat detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària (Mossos)
 

Els agents van trobar el cotxe aturat en direcció contrària al peatge d'accés a l'autopista AP-7 (Mossos)


El conductor estava il·lès, però "presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques", segons els Mossos. Es va negar a fer la prova.

Una altra patrulla, que investigava la via, va trobar la tanca danyada i la porta del cotxe a uns cinc quilòmetres d'on es va aturar. Uns metres més enllà també van trobar el pneumàtic.

El detingut no tenia antecedents policials i ha passat a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

 

Un altre detingut per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia

El mateix dia, agents del cos de Mossos van denunciar penalment a un home de 18 anys veí de Taradell, a Osona, per ser el presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: un per conduir sota els efectes de l'alcohol i l'altre per conduir sense carnet.

 

L'home va donar un resultat positiu en la prova d'alcoholèmia de 0,79 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat, quan el màxim permès és de 0,15 mg/l.

Aquest conductor tampoc tenia antecedents policials, i serà citat pel jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan se'l requereixi.

ARXIVAT A:
PolicialTrànsit
Anar al contingut