Bodegó de llibres de les dues editorials fusionades.
Els catàlegs d'Angle Editorial i Cossetània són complementaris.
Barcelona

9 Grup Editorial fusiona Angle Editorial i Cossetània i es converteix en el segon grup editorial en català

La fusió d'Angle Editorial i Cossetània en el marc del 9 Grup Editorial pretén enfortir el seu posicionament en el mercat, i està concebuda per crear sinergies entre els dos segells. Un dels objectius principals del nou grup, que es converteix en la segona empresa editorial en llengua catalana, és augmentar el potencial per encarar projectes de més envergadura.

Carmen AmorósActualitzat
Angle Editorial i Cossetània Edicions es fusionen amb l'objectiu d'enfortir-se i afrontar de forma conjunta els reptes de futur.

La fusió és un pas més en el procés de col·laboració de les dues editorials, que des del 2008 ja han treballat conjuntament impulsant diferents projectes importants per a l'edició en català, com la creació d'Edi.cat, el primer portal en català de llibres digitals, la comercial Xarxa de Llibres.

9 Grup Editorial gestionarà els segells Angle Editorial i Cossetània Edicions en català, i els dos segells en castellà Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones de forma conjunta, tot i que continuaran existint totes les marques i seguiran mantenint el seu caràcter propi. Jordi Ferré assumeix la direcció general de 9 Grup Editorial.

Excloent les editorials que fan llibres de text, 9 Grup Editorial es converteix en el segon grup editorial pel que fa a títols publicats en català, amb prop de 150 títols anuals. Segons xifres del 2011, el volum conjunt de venda a PVP dels segells de 9 Grup Editorial és de 4,5 milions d'euros. El fons editorial suma més de 1.500 títols entre els quatre segells.

Les dues editorials tenen entre els objectius potenciar una línia editorial forta en narrativa catalana.

9 Grup Editorial suposa la unió de dos catàlegs editorials complementaris que cobreixen l'espectre lector. Es mantindran les principals temàtiques de totes dues editorials (assaig d'actualitat, cuina, excursionisme, narrativa, esports, gran format il·lustrat, fotografia en blanc i negre, etc.).

La creació de 9 Grup Editorial és una operació que beneficia i enforteix el món editorial en català perquè el dota d'una companyia més gran i amb més solidesa empresarial.


Anar al contingut