​Johnny Depp perd contra The Sun: "És substancialment cert" dir que és un maltractador
Johnny Depp, de 57 anys, es va querellar per difamació contra The Sun(Reuters / Eric Gaillard)

Johnny Depp perd contra The Sun: "És substancialment cert" dir que és un maltractador

El jutge admet la declaració de la seva exdona Amber Heard i nega a l'actor cap indemnització

Actualitzat

​Johnny Depp ha perdut el judici contra el diari britànic The Sun, que l'havia titllat de "maltractador". L'actor de Hollywood acusava de difamació el rotatiu sensacionalista, però el Tribunal Superior de Londres ha considerat que aquesta qualificació té una base sòlida per les declaracions de la seva exdona Amber Heard, i que el que va escriure el diari és "substancialment cert".

Amber Heard havia acusat el seu marit Johnny Depp de maltractaments, tot i que al final l'actor va quedar penalment impune perquè tots dos van arribar a un acord extrajudicial a canvi de 7 milions de dòlars.

Johnny Dep i Amber Heard al festiva de Venècia (Reuters / Stefano Rellandini)

L'estrella de "Pirates del Carib", de 57 anys, ha admès haver tingut problemes amb l'alcohol i les drogues, però sempre ha mantingut que no ha agredit mai cap de les seves parelles, una versió refrendada en el judici per Vanessa Paradis i Winona Ryder, que van declarar per escrit.

Malgrat tot, segons la sentència feta pública aquest dilluns, el tribunal ha admès la declaració de Heard i ha negat a l'actor cap indemnització per haver danyat la seva imatge. Una conclusió que el jutge ha explicat en la comunicació del dictamen.

"He arribat a aquestes conclusions després d'haver examinat les 14 incidències en les quals es van basar els demandats, així com les consideracions globals que els querellants han presentat."

L'article polèmic de The Sun aludia a "evidencies aclaparadores" sobre suposades agressions comeses per l'actor contra la seva exdona.

Amber Heard va denunciar Depp per maltractaments (Reuters / Simon Dawson)

Un cas que ha generat un gran enrenou mediàtic en la premsa britànica i un judici que va durar tres setmanes el juliol de l'any passat, fins al punt que la premsa el va titllar com el "major procés judicial per difamació de segle XXI".

Un procés que també ha provocat moltíssima expectació als Estats Units, on l'advocada de Amber Heard ja ha anunciat que "molt aviat presentarem proves fins i tot més determinants".

 

 

ARXIVAT A:
JudicialViolència masclistaCinema
Anar al contingut