Acte de protesta a la plaça de la Vila de Badalona, aquest dimarts
Acte de protesta a la plaça de la Vila de Badalona, aquest dimarts
Badalona

80 nens es queden sense plaça pública de P3 a Badalona

En altres municipis, com Barcelona, també hi ha famílies amb el mateix problema

Actualitzat

A Badalona, la Federació d'AMPAs de la ciutat està en peu de guerra perquè 83 nens i nenes s'han quedat sense plaça en una escola pública a prop del seu domicili.

Un grup de pares i mares van protestar aquest dimarts a la plaça de la Vila. Es queixen de poca previsió del Departament d'Ensenyament i exigeixen que no es derivi els seus fills a una escola concertada.

Antonio Valderrama: "O hem d'anar a una concertada o hem d'anar a un altre barri, amb la problemàtica de la logística i  del transport."

Marta López: "Estem emprenyats, indignats i al·lucinats que el Departament tingui tan poca planificació."

Aitor González: "Provoca una angoixa perquè nosaltres som partidaris, tots, de portar els nostres fills a l'escola pública i veiem que ara mateix no sabem on els portarem."

També es queixen que 104 adolescents no tenen plaça, ara mateix, en un institut públic.

Les associacions de mares i pares d'alumnes fan una crida a totes les famílies de Catalunya que no han obtingut una plaça pública a negar-se a escollir un col·legi concertat, ja que "el sistema no els pot deixar sense plaça" i "l'administració haurà de prendre les mesures necessàries" perquè tinguin una plaça gratuïta i no religiosa.

És el mateix problema amb què es troba la Plataforma de famílies sense plaça de P3 a l'escola pública de l'Esquerra de l'Eixample. Critica la falta de places i reclama solucions per a 86 famílies que se n'han quedat sense.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut