80 mòbils recuperats i 25 detinguts: el balanç del dispositiu de Mossos al Sónar
Imatge dels Mossos dels mòbils recuperats al Sónar

80 mòbils recuperats i 25 detinguts: el balanç del dispositiu de Mossos al Sónar

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han recuperat vuitanta mòbils robats en el festival musical Sónar d'aquest cap de setmana i han detingut vint-i-cinc persones, vint com a presumptes autores de furts i cinc per delictes contra la salut pública.

El dispositiu de seguretat desplegat al recinte del festival de l'Hospitalet de Llobregat pels Mossos també ha permès intervenir uns 1.300 euros en efectiu, estupefaents com cocaïna, cànnabis, 85 pastilles d'èxtasi i una ampolla de vidre amb cocaïna líquida.


Entre les detencions destaca la que va tenir lloc dissabte de dues dones de 24 i 31 anys com a presumptes autores de furts de mòbils.

En el moment de l'arrest, els agents els van trobar 23 mòbils d'alta gamma, 380 euros en efectiu i unes plaques metàl·liques petites que serveixen per extreure targetes SIM, com s'acostuma a fer perquè, si la policia troba els telèfons, no en pugui localitzar els propietaris.

Els Mossos recorden que, per poder recuperar els mòbils, les víctimes del robatori han de presentar denúncia en una comissària i aportar el número IMEI del telèfon.

 

ARXIVAT A:
SónarPolicial
Anar al contingut