"La vida en un dia", de Ridley Scott
"La vida en un dia", de Ridley Scott, una crida de YouTube
Barcelona

80.000 vídeos per participar en una pel·lícula de Ridley Scott

La convocatòria de YouTube per rodar "La vida en un dia", amb Ridley Scott a la producció, ha rebut més de 80.000 vídeos d'internautes en 45 idiomes diferents procedents de 197 països, fet que ha superat les expectatives dels organitzadors.

Actualitzat
La iniciativa ja ha passat a la fase següent i el director Kevin Macdonald, conegut per altres títols com "L'ombra del poder" o "L'últim rei d'Escòcia, ha reunit un equip de 20 persones encarregades de visualitzar els vídeos i seleccionar-ne les seqüències.

"La vida en un dia" és un experiment convocat a internet el passat 24 de juliol. Els interessats havien de captar un moment de les seves vides i penjar-lo a la pàgina www.youtube.com/lifeinaday.

Els vídeos es podran veure a YouTube a principis de setembre i els internautes als quals se'ls seleccioni alguna seqüència i sigui inclosa a la versió definitiva de la pel·lícula, apareixeran com a codirectors. A més, 20 d'ells viatjaran a Park City, a Utah, el gener del 2011 per assistir a l'estrena mundial, que tindrà lloc dins el festival de cinema independent de Sundance, als Estats Units.

En aquest projecte hi han participat també grups i organitzacions que han facilitat els mitjans tècnics, com ara 500 càmeres a regions de tots els continents per donar també cabuda a persones de llocs remots del món, i així garantir la globalitat del projecte.

Segons els organitzadors, el nombre de vídeos rebuts i la participació dels internautes en el projecte han superat totes les expectatives.
Anar al contingut