6 anys de presó per violar una menor i agredir sexualment dones fent-se passar per policia
L'acusat ha reconegut els fets a l'Audiència de Tarragona (ACN/Roger Segura)
Tarragona

6 anys de presó per violar una menor i agredir sexualment dones fent-se passar per policia

Reconeix els fets que van passar sobretot durant el confinament domiciliari: perseguia les dones i les amenaçava de multar-les

Redacció/Agències

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a sis anys i mig de presó un fals policia que va agredir sexualment mitja dotzena de noies. La Fiscalia demanava 28 anys de presó. L'home, de 34 anys, es feia passar per policia i coaccionava les noies, entre elles dues menors a Tarragona i Salou.

Estava acusat de violació a una menor, de detenció il·legal i set delictes de coaccions i d'usurpació de funcions públiques.

Va aprofitar la situació d'incertesa durant el confinament de l'any passat i obligava les noies a pujar al seu vehicle. Les coaccionava sexualment a canvi de no denunciar-les per alguna suposada infracció. En total ho va fer amb 6 noies.

Abans del judici, les parts han arribat a un acord de conformitat i s'ha reduït la pena. Tenint en compte que ja havia abonat a les víctimes 16.000 euros d'indemnització i també li han aplicat un atenuant per reparació de dany.

En la sentència de conformitat, s'ha imposat al processat una pena de 4 anys de presó pel delicte d'agressió sexual a una menor de 16 anys, 1 any i sis mesos de presó pel de detenció il·legal, i un altre any de presó pel d'usurpació de funcions en fer-se passar per policia.

A més, es condemna l'home, que està a la presó provisional des del maig del 2020, a una multa de 9 mesos d'una quota diària de 4 euros pels set delictes de coaccions per a cadascuna de les seves 7 víctimes, és a dir, de 1.080 euros, així com a indemnitzar les víctimes amb 16.000 euros en total.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut