Madrid

58 ferits lleus en una topada entre dos trens de Rodalies a Madrid

Dos trens de la línia C-5 de Rodalies de Madrid han xocat prop de Carabanchel. L'accident ha provocat ferides lleus a una seixantena de persones. Només vuit han hagut de ser traslladades a l'hospital. La topada ha passat cap a dos quarts de vuit a pocs metres de l'intercanviador d'Aluche, als afores de la ciutat. Segons diversos testimonis, l'accident s'ha produït quan un dels combois s'ha passat l'estació i en fer marxa enrere ha xocat contra un altre tren que estava aturat. Era hora punta i els trens anaven plens de gent.

Actualitzat
Un total de 58 persones han resultat ferides de caràcter lleu o molt lleu en l'accident dels dos trens de Rodalies al seu pas per l'estació d'Aluche, al sud de Madrid. Els serveis d'urgències han traslladat vuit dels ferits a l'Hospital Clínic de Madrid tot i que el seu estat no és greu. Al lloc dels fets s'han instal·lat dos hospitals de campanya que estan atenent els passatgers accidentats, que pel seu propi peu han abandonat els combois després del xoc.

La topada entre els dos trens de Rodalies ha arribat passats dos quarts de vuit del matí quan un dels trens ha retrocedit per causes que encara no se saben i ha xocat contra un altre tren que estava aturat. Segons diversos testimonis, un dels combois hauria passat de llarg de l'estació i en recular hauria tingut lloc l'accident. Els dos trens circulaven molt a poc a poc i la circulació entre les estacions d'Atocha i Cuatro Vientos està tallada.
Anar al contingut