Els sindicats demanaven que es contractessin 10.000 persones de cara a les eleccions generals (ACN/Miquel Vera)

5.500 contractes a Correus per atendre l'allau de peticions de vot del 23J

Correus preveu que per les vacances dels ciutadans i de la seva plantilla necessitarà el doble de reforços que en les eleccions anteriors

RedaccióActualitzat

Ja fa dos dies que es pot demanar el vot per correu i des de llavors, a les oficines hi ha un degoteig constant de persones que per diversos motius han decidit votar per aquesta via.

En Salvador ho fa per motius pràctics:

Tu demanes el vot per correu, te n'oblides i compleixes amb el teu deure democràtic. Jo crec que es una bona solució.

La Cristina té vacances i vol marxar. Només espera que res la faci quedar.

Amb sort, si no em toca la taula espero haver tancat això.

Electors demanen el vot per correu a Barcelona, aquest dijous (CCMA)

Com que es preveu que la demanda sigui alta i que una part del personal de Correus estigui fent vacances, l'empresa ha decidit contractar 5.500 persones a tot Espanya per poder-hi fer front.

És el doble de contractacions que es van fer en les eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig. El sindicat CSIF ja havia dit que al maig s'havia fet curt i que ara, segons les seves estimacions, es necessitaria un reforç de 10.000 persones.

Tot i que Correus no vol fer estimacions de quanta gent podria acabar demanant aquest servei, Comissions Obreres ha calculat que serien uns dos milions de persones les que demanarien votar per correu, i doblarien, per tant, el milió de les que ho van fer a les eleccions del 28M.

A més del vot, en totes les convocatòries d'eleccions, Correus envia també la targeta del cens, els enviaments de la propaganda electoral i la comunicació als escollits per formar les meses electorals, entre moltes altres coses.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Generals 2023 - 23J
Anar al contingut