500 dòlars per la foto del vagó més brut del metro de Nova York

El sindicat que organitza aquest concurs vol fer visible el problema de brutícia per falta de personal de neteja

Actualitzat

Amb l'etiqueta #trashtrain ("tren d'escombraries") a Instagram, el Sindicat de Treballadors del Transport ha convocat un concurs de fotografies i ofereix un premi de 500 dòlars (450 euros) per a qui trobi el vagó de metro més fastigós de la ciutat de Nova York.

El Local 100 del Sindicat de Treballadors del Transport (TWU), organitzador del concurs, el que busca és donar a conèixer un problema greu: l'augment de vagons bruts resultat de la retallada en el personal de neteja de l'Autoritat Metropolitana de Transport (MTA).

El sindicat ha explicat la base del concurs:

"Si troba un vagó de metro brut és perquè la MTA no té el personal per netejar-lo, perquè van decidir gastar-se el seu pressupost en una altra cosa."

 


El premi es lliurarà a finals de novembre, i els passatgers podran participar al portal del concurs o mitjançant Instagram utilitzant el hashtag #trashtrain. Fins i tot s'encoratja els empleats del metro a concursar, tot i que les regles els aconsellen assegurar-se que estiguin fora de servei.

Les regles estableixen que les fotos no poden mostrar a empleats de la MTA, cares de passatgers ni persones sense llar. Les escombraries han de ser naturals i tot el que sembli artificial o escenificat serà descartat.

 

 

El Sindicat explica què suposa si es participa en aquest concurs:

 

"En participar en el nostre concurs de fotografia del vagó de metro més brut, està ajudant a defensar el nostre cas, els treballs de neteja han de ser restaurats. La MTA no hauria escatimar en la contractació del personal que necessiten".

 

 

Segons la mateixa MTA, les queixes per vagons bruts del metro han estat més altes aquest any que en tot 2017. I en prendre més temps per a ser endreçats, es pot retardar l'operativitat.

A finals de gener el senador James Skoufis, qui encapçala la Comissió d'Investigacions de la cambra alta de l'Estat, va afirmar des d'Albany que el metro de Nova York és el més brut del món:

""MTA és el sistema de trànsit més brut, menys fiable, més lent i més costós del món".

 

ARXIVAT A:
Metro
Anar al contingut