En l'incendi de l'edifici ocupat va morir una dona que hauria pogut estar tancada amb clau
En l'incendi de l'edifici ocupat va morir una dona que hauria pogut estar tancada amb clau
Eivissa

5 detinguts a Eivissa per l'incendi d'un edifici ocupat en què va morir una dona

Els detinguts també estan relacionats amb un incendi al gener als jutjats d'Eivissa

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut a Eivissa cinc persones sospitoses d'haver provocat l'incendi del gener passat als jutjats de l'illa. A més, també els vincula amb l'incendi de la setmana passada en una casa ocupada as Viver en què va morir una dona.

Els jutjats d'Eivissa van patir un incendi el 21 de gener passat. Des del primer moment, els investigadors van sospitar que es tractava d'un foc provocat.

Les investigacions van portar fins a un grup de delinqüents habituals de l'illa d'Eivissa. Poc després, els agents van veure que els principals investigats estaven relacionats amb l'incendi des Viver. Dos dels detinguts, segons la policia, "són especialistes en focs perquè han treballat molts anys en una empresa d'extincions".

La hipòtesi amb què treballa la policia és que el mòbil de l'incendi dels jutjats seria la destrucció d'expedients judicials i de proves relacionades amb causes en què els autors de l'incendi estarien implicats.

En relació amb l'incendi de l'edifici ocupat, la policia pensa que es podria tractar d'un acte de venjança contra alguna de les persones que hi vivien.

Segons la policia, la víctima mortal, una dona de 40 anys, estava tancada amb clau dins de la casa ocupada i no va poder fugir de les flames.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut