5 anys de presó per a Juana Rivas i 6 sense la pàtria potestat dels seus 2 fills

RedaccióActualitzat

Juana Rivas, la dona que s'havia negat a entregar els seus dos fills al pare, finalment ha estat condemnada a cinc anys de presó per dos delictes de sostracció de menors i li treuen la pàtria potestat dels menors durant 6 anys.

A més, el jutge la condemna a pagar a la seva exparella 30.000 euros per danys morals i a fer-se càrrec de totes les costes del judici.

En cap moment, el jutge ha valorat que el motiu que va portar a aquesta mare de Granada a endur-se els seus fills va ser la denúncia per maltractaments que havia presentat a Itàlia contra el pare dels nens.

Rivas havia denunciat la seva exparella per maltractaments fa 12 anys. L'home, de nacionalitat italiana, va ser condemnat aleshores a pena de presó i ordre d'allunyament.

El 18 d'aquest mateix mes, Juana Rivas va declarar al jutjat de Granada que no va entregar els seus fills "perquè volia escapar-se dels maltractaments" i "no volia viure més sota les tortures" de la seva exparella Francesco Arcuri. També per protegir la seva integritat física i psicològica.

La fiscalia de Granada havia demanat cinc anys de presó per a Juana Rivas per sostracció de menors. Va estar un mes il·localitzable amb els seus dos fills, en comptes de complir una ordre judicial i lliurar-los al seu pare, l'italià Francesco Arcuri.
 

ARXIVAT A:
Menors
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut