Düsseldorf

47 ferits en un xoc entre dos trens a prop de la ciutat alemanya de Düsseldorf

L'accident ha passat entre un tren de mercaderies i un de passatgers a Meerbusch

RedaccióActualitzat

Un total de 47 persones de les 155 que viatjaven en un tren de passatgers van quedar ferides, tres de greus, aquest dimarts a la tarda en una col·lisió entre dos trens a prop de Düsseldorf, a l'oest d'Alemanya, segons ha anunciat la policia federal.

 

 

L'accident va passar a dos quarts de sis quan un tren de passatgers va xocar contra un tren de mercaderies a prop de l'estació de Meerbusch, a l'estat del Rin del Nord-Westfàlia. De moment no se saben les causes de l'accident.

Un portaveu de l'empresa que operava el tren de passatgers ha assegurat al diari "Bild" que el maquinista va "percebre un obstacle a la via, va accionar immediatament el fre d'emergència" i va abandonar la cabina de seguida per instar els passatgers a córrer cap a la part posterior del comboi.

Les operacions de rescat van ser difícils en un primer moment pel trencament de la catenària, que va quedar penjant sobre el comboi. A un quart de deu de la nit els bombers van poder accedir a l'interior del tren amb condicions de seguretat.

Tot i el fort impacte, el tren no va descarrilar.

Anar al contingut