El creuer Seven Seas atracat al port de Barcelona (EFE/Enric Fontcuberta)

400 persones en quarantena en un creuer al port de Barcelona per un cas de Covid

El ministeri dona un permís "excepcional" perquè el vaixell pugui atracar

Actualitzat

Un creuer amb 400 persones a bord està en quarantena al port de Barcelona des d'aquest dijous després que una tripulant ha donat positiu de la Covid-19, segons el Ministeri de Sanitat, que ha concedit un permís "excepcional" perquè pogués atracar.

El Seven Seas Navigator, de la companyia Regent, va sol·licitar l'entrada a port en detectar que una de les tripulants tenia simptomatologia lleu compatible amb la malaltia, ja que des del decret de l'estat d'alarma del març tenen prohibida l'entrada en cap port de l'estat.

El Departament de Sanitat Exterior del ministeri ha concedit una "permís d'excepcionalitat" perquè aquesta tripulant pugui desembarcar i sotmetre's a les proves diagnòstiques, que han resultat positives per coronavirus.
 

 

La tripulant afectada pel coronavirus es troba un altre cop a bord "aïllada i amb simptomatologia lleu", segons informa el ministeri. La resta de la tripulació, de diverses nacionalitats, no presenta cap simptoma i es manté en quarantena.

 

Curiosament, el mateix dijous que es va permetre l'entrada a port d'aquest vaixell, la llei publicada al BOE el dia abans, aquest dimecres, es va modificar per una altra que deixava en mans del Ministeri de Sanitat autoritzar "excepcionalment" entrades a port d'algunes embarcacions recreatives o creuers.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut