El grup estava preparant les obres del compositor Kurt Weill
El grup estava preparant les obres del compositor Kurt Weill

40 membres del ballet de la Scala de Milà, contagiats per coronavirus

Les activitats del ballet ja estaven suspeses de forma preventiva des del passat 26 de febrer, després que es detectés un cas de contagi que va resultar negatiu

El Teatre de la Scala de Milà ha informat aquest dijous que 35 ballarins i 3 membres de la dIrecció de ballet han donat positiu a les proves de Covid-19, així com tres components més de la companyia de cant.

El grup estava preparant les obres del compositor Kurt Weill "Die sieben Todsünden" ("Els set pecats capitals") i "Mahagonny Songspiel" ("Petita Mahagonny") per a la televisió pública RAI.

Dos treballadors del departament de perruqueria també s'han contagiat. Les activitats del ballet ja estaven suspeses de forma preventiva des del passat 26 de febrer, després que es detectés un cas de contagi que va resultar negatiu.

La companyia encara feia els assajos en altres pavellons i no havia entrat en contacte amb l'orquestra, per això la Scala manté el concert simfònic dirigit pel mestre sud-coreà Myung-Whun Chung, que es retransmetrà aquest divendres per la televisió pública.

Els responsables de la Scala han subratllat que col·laboren de forma estreta amb l'Hospital Sacco de Milà per fer els controls necessaris sobre possibles variants del virus als ballarins que han donat positiu, els quals encara no tenen símptomes significatius.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut