Badalona no aporta solucions a les famílies acampades des de fa un mes i mig
​Quatre famílies viuen al ras des de fa 47 dies

4 famílies de Badalona continuaran dormint al ras després de reunir-se amb l'Ajuntament

Aquest dilluns s'han reunit amb dos treballadores del consistori per trobar solucions, però asseguren que no els ofereixen cap alternativa

RedaccióActualitzat

Les quatre famílies acampades a Badalona des de fa 47 dies asseguren que l'Ajuntament no els ofereix cap solució. Diuen que l'única alternativa que proposa el consistori és que es busquin pisos i ajudar-los a pactar lloguers assequibles, fins i tot fora de la ciutat.

Les famílies amb menors viuen al carrer davant de l'Oficina d'Habitatge de Badalona, a tocar del pavelló del Joventut, i temen que s'hi estaran més temps. Ni Serveis Socials ni Habitatge considera que el seu problema sigui urgent.

En les últimes setmanes s'hi ha afegit una altra família amb tres menors després de ser desnonats. Souad El Kholti explica que l'administració no els ha donat cap solució:

"Em van fer entregar els papers a la mesa d'emergència, però em van dir que no hi havia pisos i que no podien fer res. Vaig dir: 'Doncs hostals'. I em diuen que tampoc, que no hi ha res."

La família de Souad El Kholti, amb tres menors, va ser desnonada

L'Ajuntament no dona solucions

Aquest dilluns s'han reunit amb representants de l'Ajuntament i han rebut el suport de diverses entitats, com la Plataforma Sant Roc Som Badalona o la PAH de la ciutat. Celebren que altres ciutadans els facin costat i reclamen que es trobi una sortida.

Dos treballadores municipals de l'Ajuntament de Badalona han rebut les famílies, que han tingut una decepció. A la mateixa hora que es trobaven, l'alcalde i els regidors tenien ple.

Al llarg d'aquesta setmana tindran reunions individuals amb representants del consistori, però la urgència els ha fet anar a les portes de l'ajuntament. Quan el ple ha acabat, ningú de l'equip de govern ha sortit a donar explicacions, ni als afectats ni a la premsa.

 

Famílies que tenen feina, però no poden accedir a un habitatge


Això ha indignat encara més les persones que es concentraven davant la seu de l'ajuntament, que els aconsella buscar habitatge fora la ciutat. Les famílies asseguren que els demanen que busquin pisos pel seu compte i que ells ja faran de mediadors.

Els pisos que hi ha al mercat lliure de Badalona no estan a l'abast d'aquestes quatre famílies. Els representants del consistori no es comprometen a trobar una solució abans de l'agost, segons ha manifestat una de les persones acampades.

ARXIVAT A:
Habitatge
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut