Barcelona

3cat24.cat estrena el seu espai electoral per a les eleccions municipals del 2011

Per poder fer un seguiment més detallat i complet de les eleccions municipals del 22 de maig, el 3cat24 ha posat en marxa el seu especial sobre les eleccions que podreu trobar al web. D'aquesta manera, des de l'inici de la campanya es recollirà el dia rere dia dels candidats i de les seves formacions.

Actualitzat
Amb l'inici de la campanya, el portal informatiu 3cat24.cat estrena el seu especial d'eleccions municipals que se celebraran el proper 22 de maig.

En l'espai, es recolliran les cròniques generals i de cada partit que aniran esdevenint durant la campanya, per poder estar informats de les últimes notícies dels candidats a les alcaldies i fer un seguiment a les formacions durant el procés electoral.

L'espai està dividit en les quatre demarcacions, on es podran seguir les notícies més rellevants de cada jornada. Dins de cadascun d'aquests espais, es podran consultar reportatges de TV3 i de Catalunya Ràdio, juntament, amb entrevistes i debats realitzats entre els candidats de les diferents demarcacions.

Com en les demarcacions, també es farà un seguiment del procés electoral a la Vall d'Aran amb continguts similars a les altres províncies.

Dins l'especial, també s'ha creat un espai on es publicaran les notícies relacionades amb el procés electoral municipal al conjunt d'Espanya i, també, amb les eleccions autonòmiques de tretze comunitats autònomes.

Per a la participació dels usuaris al web, la propera setmana s'han organitzat cinc xats als cinc candidats que es presenten a l'alcaldia de Barcelona. El primer xat es farà a Jordi Portabella (ERC) el dilluns 9 de maig a les 9.30, al candidat d'Esquerra el seguirà, Ricard Gomà (ICV) el proper dimarts, Alberto Fernández Díaz (PPC) el dimecres, Xavier Trias (CIU) dijous i, finalment, Jordi Hereu (PSC) que tancarà la ronda de xats el divendres, 13 de maig.


Anar al contingut