Els equips d'emergència atenen els ferits en l'atemptat a l'estació de metro de Maelbeek (Reuters)
Els equips d'emergència atenen els ferits en l'atemptat a l'estació de metro de Maelbeek (Reuters)
Brussel·les

38 morts, balanç fins ara dels atemptats de Brussel·les

31 persones van morir a l'aeroport i al metro, quatre han mort als hospitals i tres més són els suïcides, que el govern belga no inclou en el balanç de víctimes

RedaccióActualitzat

El govern belga ha fet públic avui un altre balanç dels morts causats pels atemptats de dimarts de la setmana passada a Brussel·les. Segons aquest balanç, 34 persones van morir al lloc dels atemptats, entre els quals els tres suïcides que van fer detonar els explosius.

Les autoritats no havien precisat fins ara que no els comptava en els balanços fets públics. Segons aquest nou balanç, quatre persones més han mort als hospitals a causa de les ferides en les explosions. Per tant, el balanç total puja en aquests moments a 38 persones mortes, tres d'elles els suïcides.

De les 31 víctimes inicials, 28 ja s'han pogut identificar, 15 a l'aeroport i 13 al metro, i només tres famílies estan esperant la confirmació de les proves d'ADN.

D'aquestes 28 persones, 16 eren de nacionalitat belga i 12 eren de vuit nacionalitats diverses: els Estats Units, els Països Baixos, Suècia, Alemanya, França, la Xina, Itàlia i el Regne Unit. El balanç de ferits també ha augmentat: 340 persones de 20 nacionalitats.

Anar al contingut