320 mossos més per reforçar la seguretat a Barcelona
Dos agents dels Mossos d'Esquadra a la ciutat de Barcelona
Barcelona

320 mossos més per reforçar la seguretat a Barcelona

Miquel Buch anuncia un augment de la policia el dia abans de la reunió de la Junta de Seguretat Local convocada per Ada Colau

Actualitzat

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha anunciat que destinarà a Barcelona 320 nous agents dels Mossos d'Esquadra. Aquests agents, que se sumaran als 2.380 que ja integren l'àrea policial metropolitana, sortiran de la redistribució que permet fer la nova promoció de 466 mossos que es van graduar al juny.

Buch ha anunciat aquest reforç policial el dia abans de la reunió de la Junta de Seguretat de Barcelona convocada per l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, després que el baròmetre municipal va revelar que la delinqüència és el principal problema per als barcelonins.

Tot i l'anunci d'aquest augment d'agents, Buch ha insistit que "la solució no només passa per més policies".

"Hi ha altres agents que també poden ajudar, com altres departaments de la Generalitat, l'Ajuntament i entitats privades."

 

 

Per aquest motiu, el conseller d'Interior proposarà un pla estratègic per treballar els problemes d'inseguretat des de diferents àmbits i no només amb la resposta policial. Un pla estratègic que requereix la implicació d'altres conselleries, així com també de les associacions de veïns i de TMB.

"Aquí ens hem d'asseure tots i combatre aquests nivells delinqüencials i d'inseguretat."

La seguretat a la capital catalana va ser fa mesos objecte de controvèrsia entre el conseller i l'alcaldessa, que va acusar el Departament d'Interior de desatendre les necessitats de seguretat a Barcelona, en un debat que va ser recurrent durant la campanya electoral de les municipals.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraMiquel Buch
Anar al contingut