Imatge d'un edifici de quinze plantes evacuat pels Bombers a causa d'un incendi en un dels pisos el 25 de gener del 2018. Pla general. (Ho…
Imatge d'un edifici de quinze plantes evacuat pels Bombers a causa d'un incendi en un dels pisos el 25 de gener del 2018. Pla general. (Horitzontal)

3 ferits i 62 evacuats per un incendi en un pis d'un edifici de 15 plantes a l'Hospitalet

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-3 persones han resultat ferides i 62 més han hagut de ser evacuades aquest dijous a primera hora de la tarda a l'Hospitalet de Llobregat, a causa d'un incendi que ha tingut lloc en un pis d'un edifici de 15 plantes al número 18 de l'avinguda Vilanova. Els ferits han estat traslladats per unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Bellvitge. Els Bombers han rebut l'avís de l'incident a les 14.43 h i hi han enviat 5 dotacions. Les flames estaven localitzades al menjador del pis afectat, on en aquell moment no hi havia ningú. A les 16.45 h el foc ja estava apagat, i els Bombers acabaven de revisar les instal·lacions per deixar tornar els veïns evacuats als seus domicilis.

Anar al contingut