Els joves han acabat la presentació del programa amb una festa oberta als assistents a les instal·lacions d'Ampans. Pla general. Imatge de l�…
Els joves han acabat la presentació del programa amb una festa oberta als assistents a les instal·lacions d'Ampans. Pla general. Imatge de l'1 de juliol de 2016 (Horitzontal).

270 joves de la Catalunya Central que ni estudien ni treballen busquen el seu camí per trobar feina o tornar a estudiar

Actualitzat

ACN Santpedor.-La fundació Intermèdia, el SOC i la fundació Ampans de Santpedor han posat en marxa un nou programa a la Catalunya Central destinat a joves d'entre 16 i 24 anys que han abandonat els estudis i no tenen cap feina. L'objectiu és que els nois i noies assoleixin una certificació i retornin a la formació reglada o que trobin una feina. La directora del programa, Helga Iglesias, ha destacat que el programa se centra en el fet que els joves "agafin ganes, motivació i responsabilitat" per enfrontar-se al seu propi futur. En aquesta línia, la metodologia que utilitzen és una metodologia "molt vivencial" a través de qual més que aprendre una professió concreta veuen la importància de treballar les competències d'una manera transversal. Una de les figures importants en tot aquest procés és el tutor. Amb ell s'estableix un vincle estret i ell "els guia, els acompanya i els anima a no abandonar", ha explicat Iglesias.

Anar al contingut