Les imatges del macrobotelló a Madrid s'han difós per les xarxes socials
Les imatges del macrobotelló a Madrid s'han difós per les xarxes socials

25.000 persones es concentren en un macrobotelló a la Universitat Complutense de Madrid

Aquest diumenge acaben les restriccions horàries a l'oci nocturn de Madrid, però continuen les limitacions, com l'obligació de tenir tancada la pista de ball

Actualitzat

Prop de 25.000 persones s'han concentrat en un macrobotelló a la Universitat Complutense de Madrid, segons han informat des de la policia municipal, que s'ha queixat que "des de la universitat en cap moment es va avisar ni es va oferir informació prèvia".

La concentració, entre les facultats de Filosofia i de Dret, va començar cap a les onze de la nit de divendres i ha continuat fins a les 7 del matí de dissabte i, segons diversos participants, s'havia convocat sobretot a través de grups de WhatsApp.

La policia es va limitar a controlar que no hi hagués incidents, sobretot al metro i voltants.

Aquest diumenge acaben a Madrid les restriccions horàries i les discoteques i locals d'oci nocturn podran obrir fins a les sis del matí. Ara poden fer-ho fins a les 3.

L'aforament estarà limitat al 75% i es mantenen limitacions com tenir tancada la pista de ball, no poder servir a la barra i l'obligació que tots els clients estiguin asseguts en taules.

Des del sector, ho valoren com un pas positiu, però consideren que el canvi tindrà poca incidència.

ARXIVAT A:
Comunitat de MadridCovid-19Coronavirus
Anar al contingut