L'Ametlla / L'Hospitalet de l'Infant

250 persones atrapades durant gairebé tres hores en un tren de Rodalies

Una incidència en la catenària ha deixat el tren aturat en un lloc de difícil accés entre l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

Atrapats en un tren. Així han passat el matí uns 250 passatgers que a les 07.18 sortien de Tortosa i esperaven arribar a l'Estació de França a les 10.23. Una incidència a les instal·lacions de subministrament elèctric ha deixat el seu tren aturat en un lloc de difícil accés entre l'Ametlla i l'Hospitalet de l'Infant. L'avaria ha obligat a suspendre la circulació de trens de la línia 16 de Rodalies entre aquestes dues estacions, i ha afectat una desena de trens i uns 2.000 passatgers de la línia del Mediterrani amb retards de més de dues hores.

El tren aturat ha quedat sense subministrament elèctric i la calor ha estat el pitjor enemic a combatre pels passatgers afectats.

Renfe ha demanat ajuda per si calia evacuar els passatgers, però finalment no ha calgut. La circulació s'ha restablert passades les onze del matí i més de dues hores i mitja després que el tren quedés aturat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut