"240, el nen clònic", al Canal 33

TV3 emet una nova sèrie de dibuixos animats per a adults al Canal 33 titulada "240, el nen clònic". És una coproducció de TVC i Yankipay amb la col·laboració de l'ICEC.

La sèrie es va estrenar prèviament per internet i mostra, en to sarcàstic,  maneres noves i originals d'entendre la procreació.  Se n'han produït fins ara 30 episodis de tres minuts de durada, que es poden veure a la matinada de dilluns a divendres abans de la sèrie "Farscape". Les emissions estan previstes fins al 2 de juny.
 
 
Sinopsi:
Genecon, una empresa líder en productes de biogenètica per a la llar, llança el 240, el primer nen clònic de la història. El 240 és un nen clònic produït en sèrie, que es ven envasat en tetrabric d'obertura fàcil. Tots els 240 surten equipats de fàbrica amb un quocient intel·lectual de 240 punts totalment garantit! Amb el 240, ara és tan fàcil i ràpid tenir un nen! Només cal obrir-lo i parir!  I com que porta personalitat preinstal·lada, ja parla des del primer dia. Qui vol encara un nen tradicional obsolet quan ara, per molts menys diners, pots gaudir d'un meravellós 240 clònic?
 
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Idea, guió i direcció: Vicent Arlandis
Producció executiva : Iván Ruiz de Gauna I Vicent Arlandis
Producció executiva TVC: Joan Casas
Veus: Manuel Gimeno, Jordi Salas, Rosa Guillén, Enric Isasi-Isasmendi, Elisa Beuter i Mar Roca.
Música: Flow Audio
 
 
Anar al contingut