Lady Gaga, en una gala el febrer passat
Lady Gaga va oferir una recompensa de mig milió de dòlars pels seus gossos (Europa Press/Javier Rojas/Prensa Internacional)
Los Angeles

21 anys per disparar al passejador dels gossos de Lady Gaga i robar les mascotes

El treballador contractat per l'artista va quedar ferit de gravetat, i les mascotes van ser retornades dos dies més tard després d'oferir-ne una recompensa

El noi que va robar dos gossos de Lady Gaga després de disparar contra el passejador dels animals ha estat condemnat a 21 anys de presó.

James Howard Jackson, de 20 anys, ha tancat un acord de culpabilitat amb la Fiscalia, pel qual admet que va causar grans lesions corporals al passejador Ryan Fisher, mentre caminava pels carrers de Hollywood amb els dos buldogs francesos de la cantant i compositora nord-americana, sense saber que eren d'ella. 

En canvi, s'ha declarat innocent del càrrec d'intent d'assassinat. 

La Fiscalia del comtat de Los Angeles s'ha declarat satisfeta: 

"L'acord de culpabilitat responsabilitza el senyor Jackson d'haver perpetrat un acte violent i despietat, i fa justícia a les nostres víctimes."

 

Una banda de delinqüents i mig milió de recompensa

Els fets van passar el febrer del 2021. L'abril d'aquell any, la policia va detenir cinc sospitosos de l'assalt, entre els quals Jackson. 

Dos dies després del robatori, i quan Lady Gaga ja havia anunciat una recompensa de 500.000 dòlars per a qui li tornés sans i estalvis els buldogs Koji i Gustav, una dona els va lliurar en una comissaria en perfectes condicions i va afirmar que els havia trobat lligats a un post. 

La investigació va revelar que la dona tenia una relació amb el pare d'un dels tres detinguts per l'atac, de manera que se la va considerar còmplice i està a l'espera de sentència. 

El carrer de Los Angeles on van disparar el passejador i van robar els gossos de Lady Gaga
El carrer de Los Angeles on van disparar al passejador i van robar els gossos de Lady Gaga (Reuters/Mario Anzuoni )

La justícia ja ha condemnat a 4 i 6 anys de presó els altres participants en l'assalt, dos homes de 20 i 28 anys, i un altre està pendent que es resolgui l'acusació per tinença d'armes. La policia va identificar els detinguts com a membres d'una banda de delinqüents. 

 

El passejador de gossos va tenir ferides greus 

A les imatges de videovigilància s'hi veia com dos homes sortien d'un cotxe, prop del passejador contractat per la cantant, i, després d'assaltar-lo, li van disparar al pit.

Van deixar l'home estès a terra, envoltat de sang, i es van endur dos dels gossos, d'una raça que es paga a bon preu. El tercer, Miss Asia, va poder fugir i el van trobar sa i estalvi. 

Aquest treballador va tenir lesions al pulmó, diverses costelles trencades i ferides als braços i cames. 

Durant l'assalt, la intèrpret de "Poker face" o "Bad romance" era a Roma per treballar en el rodatge de "La casa Gucci", sota la direcció de Ridley Scott. 

 


 

ARXIVAT A:
JudicialEstats Units
Anar al contingut