206 vols de Vueling cancel·lats durant el pont de la Mercè per la vaga al Prat

Vueling els cancel·la arran de l'aturada convocada pel personal de terra d'Iberia els dies 21, 22, 23 i 24 de setembre

RedaccióActualitzat

Vueling ha cancel·lat més de 200 vols arran de la vaga del personal de terra d'Iberia a l'aeroport del Prat a partir d'aquest dissabte.

En concret, són 206 vols amb origen o arribada al Prat, que queden afectats per l'aturada, convocada per als dies 21, 22, 23 i 24 de setembre, coincidint amb el pont de la Mercè.

A la pàgina de Vueling es pot consultar la llista de vols suspesos.

 

 

Aquest dijous, Vueling ja va fer públiques les cancel·lacions per dissabte, que són 46. Per diumenge i dilluns en són 54 i, per dimarts, dia de la Mercè, 52.

Paral·lelament, aquest dijous van quedar desconvocades les vagues dels treballadors de terra d'Iberia previstes per tots els dilluns entre el 30 de setembre i el 18 de novembre als aeroports de tot Espanya.

 

 

A l'aeroport de Barcelona, els treballadors de terra d'Iberia donen servei a una trentena d'aerolínies, a més de Vueling, com British Airways, Air Lingus o Level. Totes es poden veure afectades per aquesta nova convocatòria de vaga.

 

Nou vols cancel·lats d'Iberia

La vaga també afectarà el pont aeri. La companyia Iberia ha anunciat que cancel·la nou vols en total: quatre dissabte i cinc diumenge.

Tots els vols son del pont aeri Barcelona-Madrid, ja que la companyia només opera aquest tipus de vols.


"Xantatge permanent"

La vaga d'aquesta setmana que ve és la tercera tongada de protestes duta a terme pels treballadors de terra d'Iberia, després de les aturades del 27 i el 28 de juliol i del 24 i el 25 d'agost.

Els 2.700 treballadors de terra d'Iberia que operen a l'aeroport del Prat reclamen més contractes fixos per posar fi a la temporalitat i la sobrecàrrega de treball. L'empresa, per la seva banda, acusa els treballadors de fer un "xantatge permanent".

ARXIVAT A:
Aeroports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut