Un dels agents dels Mossos d'Esquadra i diversos manifestants a la concentració davant del TSJC aquest dijous 2 de novembre de 2017. (Horitzont…
Un dels agents dels Mossos d'Esquadra i diversos manifestants a la concentració davant del TSJC aquest dijous 2 de novembre de 2017. (Horitzontal)

200 persones es concentren de forma espontània davant del TSJC per rebutjar l'empresonament dels consellers destituïts

ACN Barcelona.-Més de 200 persones s'han concentrat aquest dijous davant el TSJC per rebutjar l'empresonament de Santi Vila i els vuit consellers destituïts. Els manifestants han acudit de forma espontània en aquest punt just després de la convocatòria que hi havia davant del Parlament. Desenes de persones han cridat consignes a favor de la llibertat i contra la policia espanyola i la seva presència a Catalunya. Una trentena d'agents dels Mossos d'Esquadra han format un cordó policial entre els manifestants i les zones properes al TSJC mentre que els efectius antidisturbis de la policia espanyola s'han situat als accessos de l'edifici. Tot i la concentració no s'ha tallat el trànsit al Passeig de Lluís Companys.

Anar al contingut