Els fets van passar quan la víctima sortia d'una discoteca a Molins de Rei
Els fets van passar quan la víctima sortia d'una discoteca a Molins de Rei

20 anys de presó per a cadascun dels autors d'una violació grupal a Sant Boi de Llobregat

L'acusació demanava fins a 44 anys de presó per als condemnats, que es troben en llibertat provisional

RedaccióActualitzat

Els acusats de violar en grup una noia a Sant Boi de Llobregat han estat condemnats a 20 anys de presó cadascun. El tribunal els considera responsables de la violació que van cometre de manera individual i també cooperadors de la resta d'agressions comeses en grup.

Els fets van passar el maig de 2018 quan la víctima sortia d'una discoteca. Un mes després, els Mossos d'Esquadra van detenir quatre homes com a presumpte autors de l'agressió, però els acusats al judici finalment són tres.

Actualment, els condemnats estan en llibertat provisional. Ara, l'acusació, que demanava fins a 44 anys de presó, valora demanar l'execució de la condemna i que entrin a presó.

El cas va quedar vist per a sentència a mitjans de novembre. Al judici, els acusats van defensar la seva innocència i van assegurar que les relacions sexuals van ser consentides. Tant els pèrits com les proves mèdiques, però, van certificar que hi va haver agressió sexual.

El president del tribunal va retreure a les defenses que intentessin tombar les acusacions d'agressió.


Una exploració genital va confirmar la violació

Els fets van passar el 19 de maig de 2018 a la sortida de la discoteca Be Disco, al polígon del Pla de Molins de Rei, poc abans de les 6 de la matinada.

La noia va denunciar que un grup d'homes la van abordar i la van tancar al maleter d'un cotxe. Després, la van agredir sexualment. Els agressors van abandonar la víctima a l'aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat.

La víctima no en recordava res, però presentava signes que apuntaven a una agressió sexual. Una exploració genital va confirmar la violació i la víctima va denunciar els fets.

Segons va explicar al judici, es va quedar sola quan va tancar el local després d'haver discutit amb una amiga i els agressors n'haurien aprofitat la vulnerabilitat per fer-la pujar al cotxe per la força i traslladar-la de Molins de Rei a Sant Boi de Llobregat.

"Em van agafar pels cabells i em van arrossegar fins al maleter". Posteriorment, els agressors l'haurien conduïda fins a un descampat de Sant Boi, on van consumar l'atac. La noia recorda que hi havia "quatre o cinc" homes, però que van ser tres els que la van violar.

ARXIVAT A:
JudicialViolència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut