L'edifici està format per dues torres de 47 plantes i té 198 metres d'altura
L'edifici està format per dues torres de 47 plantes i té 198 metres d'altura

198 metres i 47 plantes, l'edifici residencial més alt d'Europa, construït a Benidorm

El van començar a construir l'any 2006, i durant la crisi immobiliària va passar a mans de la Sareb

Actualitzat

Benidorm, la localitat que alguns anomenen "la Nova York del Mediterrani", és coneguda per l'alçada dels seus edificis. En plena bombolla immobiliària en la dècada del 2000 les empreses constructores rivalitzaven per edificar un edifici més alt que els seus competidors. 

Ara està a punt d'inaugurar-se una doble torre que bat tots els rècords d'altura a Benidorm i també a Europa. L'edifici Intempo, de 198 metres i 47 plantes, serà la construcció residencial més alta de tot el continent. A Espanya només el superen en altura quatre gratacels, tots edificis destinats a oficines.

Vista zenital de l'edifici residencial més alt d'Europa, que es construeix a Benidorm
Vista zenital de l'edifici residencial més alt d'Europa, que es construeix a Benidorm (Intempo Residencial)

El gratacel està format per dues torres de planta rectangular que s'uneixen a la part superior per una estructura en forma de con. En total es posen a la venda 256 apartaments de 75 a 279 metres quadrats de superfície.

L'edifici que ara s'inaugura va estar a punt d'acabar en fracàs per la crisi que va afectar el sector immobiliari. El van començar a construir el 2006, però quan va arribar la recessió el promotor no va poder pagar el préstec i l'obra va acabar en mans de la Sareb. Després es va vendre al fons SVP Global, el propietari actual que ara el comercialitza com a apartaments i vivendes particulars.

Després de la crisi de la construcció l'edifici va estar en mans de la Sareb, que el va vendre al fons d'inversió fons SVP Global
Després de la crisi de la construcció l'edifici va estar en mans de la Sareb, que el va vendre al fons d'inversió fons SVP Global (Intempo Residencial)

Segons la promotora, ja s'han venut el 40% dels apartaments, amb uns preus que oscil·len entre els 250.000 i més d'un milió d'euros. En temporada alta es preveu que a l'edifici hi residiran 800 persones.

A més de les vistes panoràmiques al Mediterrani, els compradors dels 256 apartaments de les torres Intempo de Benidorm tenen l'al·licient de les zones comunes de la planta 47, on podran trobar un gran spa amb quatre jacuzzis amb vistes al mar i una cocteleria amb terrassa i visió panoràmica.

A l'última planta de l'edifici hi ha un gran spa amb quatre jacuzzis amb vistes panoràmiques
A l'última planta de l'edifici hi ha un gran spa amb quatre jacuzzis amb vistes panoràmiques (Intempo Residencial)

 

ARXIVAT A:
País Valencià
Anar al contingut