Harrison Ford i Helen Mirren en el cartells promocional de la sèrie "1923" de Paramount
Harrison Ford i Helen Mirren són Jacob i Cara Dutton (Paramount)

"1923": Harrison Ford protagonitza la seva primera sèrie, amb 80 anys

La sèrie és un western i es tracta d'una preqüela de "Yellowstone", que s'estrena a mitjan desembre als Estats Units

Amb 80 anys, l'actor Harrison Ford protagonitzarà la seva primera sèrie de televisió. És "1923", un western situat a Montana a començamets del segle XX i que als Estats Units s'estrenarà el 18 de desembre a la plataforma de streaming Paramount+, encara no disponible a Espanya.

Aquest és el tràiler de la sèrie, publicat amb el lema "La cobdícia serà el que ens mati a tots".

És una preqüela d'una altra sèrie d'èxit de Paramount, "Yellowstone", que segueix les aventures d'una nissaga, la família Dutton, a l'oest nord-americà i que acaba d'estrenar la cinquena temporada als Estats Units.

Harrison Ford està acompanyat d'una altra actriu de pes, Helen Mirren. Tots dos són Jacob i Cara Dutton.

El matrimoni viu tres dècades abans del naixement del protagonista de "Yellowstone", John Dutton, interpretat per Kevin Costner, i quatre dècades després de la primera preqüela que es va fer de la sèrie original, "1883".

Tot plegat mentre s'espera que l'any que ve arribi als cinemes la cinquena entrega de la saga d'Indiana Jones, el paper que, juntament amb el de Han Solo a la trilogia "Star Wars", van convertir Harrison Ford en una estrella de cinema internacional.

L'actor ha fet una seixantena de pel·lícules i abans ja havia participat esporàdicament en sèries de televisió, però mai fins ara com a protagonista.

ARXIVAT A:
TelevisióCinemaSèries
Anar al contingut