"1917"
"1917"

"1917" eclipsa les seves competidores en la gala dels Premis Bafta

S'ha imposat a les seves competidores "El irlandés" i "Érase una vez... en Hollywood"

RedaccióActualitzat

"1917" ha estat la gran triomfadora de la 73 edició dels Premis Bafta, els premis de cinema britànics. L'odissea de dos soldats creuant línies enemigues i trinxeres a la Primera Guerra Mundial ha guanyat 7 premis del total de 9 nominacions que tenia, en què destaca el de millor pel·lícula i millor director, per al britànic Sam Mendes, a més d'altres premis tècnics com fotografia, so i efectes visuals.

S'ha imposat a les seves competidores "El irlandés" i "Érase una vez... en Hollywood".

 

1917
"1917"

 

Punxada absoluta d'"El irlandés" de Scorsese, amb zero guardons, i només 1 per "Érase una vez... en Hollywood", per a Brad Pitt, millor actor de repartiment, que, això sí, s'ha imposat a grans cognoms del setè art com Pacino, Pesci, Hopkins i Hanks.

 

 
"El irlandés"

 

"Joker", amb 11 candidatures, s'ha conformat amb 3 Bafta, un per a la interpretació de Joaquin Phoenix, millor actor principal.

 

Joker
"Joker"

 

"Dolor y gloria" no s'ha endut el guardó per al film de parla no anglesa, que ha estat per a la sud-coreana "Parásitos", que també ha rebut el del millor guió original.

 

Dolor i Gloria
"Dolor i gloria"

 

Judy Garland ha reviscut a les sales de cinema, de la mà de Renée Zellweger, que ha merescut un Bafta pel seu paper principal a "Judy".

 

Judy
"Judy"

 

 

"Klaus" guanya el Bafta a millor pel·lícula d'animació

"Klaus", de l'animador i guionista espanyol Sergio Pablos, ha guanyat el Bafta a la millor pel·lícula d'animació. La cinta s'ha imposat a pel·lícules com "Frozen 2" o "Toy Story 4". Estrenada a escala mundial per Netflix, "Klaus" es basa en la llegenda del Pare Noel.

 

Klaus
"Klaus"

 

 

 

ARXIVAT A:
Premis BaftaCinema
Anar al contingut