18 detinguts a Terrassa i Badalona en operacions contra grups dedicats al tràfic de droga

A Terrassa, la Policia Nacional ha desmantellat l'organització amb vuit escorcolls simultanis

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa i ha detingut vuit persones; quatre han ingressat a presó.

Els agents van fer vuit registres simultanis, dos dels quals en habitatges transformats en laboratoris per adulterar la droga.

L'operació va començar a principis d'any, quan es va detectar l'existència d'un grup perfectament estructural i jerarquitzat. El líder era l'encarregat de subministrar la cocaïna als altres membres, que la venien al consumidor final en els seus propis vehicles.

La banda actuava principalment als barris de Sant Pere Nord i Sant Llorenç, tot i que també es desplaçava a l'Hospitalet de Llobregat amb grans mesures de seguretat.

Dels vuit registres, sis van ser en domicilis de Terrassa, un a l'Hospitalet i un vuitè en una botiga d'alimentació que era un punt de venda de droga.

Els agents van intervenir 2,155 quilos de cocaïna, 144 grams de cabdells de marihuana, 71.000 euros en efectiu i una arma de foc, així com substàncies químiques per adulterar la cocaïna.

Als vuit detinguts se'ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes i blanqueig de capitals. En l'operatiu va participar també la Policia Municipal de Terrassa.

10 detinguts a Badalona

A Badalona, també la Policia Nacional ha detingut deu persones per la seva possible relació amb una organització dedicada al tràfic de drogues, en una operació que ha comportat quatre registres domiciliaris al barri Sant Crist de la població.

Segons fonts de la Policia Nacional, l'operació és fruit d'una investigació a una banda dedicada al tràfic de cocaïna, haixix i marihuana iniciada l'any 2019 i que està sota secret de sumari.

En l'operació s'han practicat quatre entrades i registres en domicilis i locals vinculats a membres de l'organització de narcos, als carrers Cuba i Sant Joan de la Creu de Badalona.

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
Anar al contingut