L'autor de l'atropellament, durant el judici (ACN)

17 anys de presó per atropellar mortalment un amic en sortir d'una discoteca a Cerdanyola

El jutge considera provat que té un trastorn de personalitat i que va actuar sota els efectes de l'alcohol i les drogues 

RedaccióActualitzat

L'home que va atropellar mortalment un amic seu el mes de juliol del 2020 a Cerdanyola del Vallès ha estat condemnat a 17 anys i dos mesos de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i contra la seguretat viària.

La sentència considera provat que, després d'una discussió de matinada a la sortida d'una discoteca, el condemnat va atropellar per l'esquena la víctima i que un cop a terra el va tornar a envestir amb el vehicle i li va provocar la mort. Després va fugir amb el seu vehicle i els Mossos el van detenir poc després.

El Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar la víctima en estat greu a l'hospital, on va acabar morint.

El jurat el va declarar culpable per unanimitat. Tot i que la pena és vuit mesos inferior a la que havia demanat la Fiscalia i l'acusació particular, el jutge també el condemna a pagar 390.428 euros a la família de la víctima.

La sentència recull que els experts en psiquiatria van definir l'acusat com a fred, manipulador, impulsiu, irreflexiu, sense empatia, inestable emocionalment i amb escàs sentiment del remordiment o de culpa.

El jutge considera provat que va actuar amb les facultats cognitives i volitives lleument afectades com a conseqüència del trastorn de personalitat i del consum d'alcohol i drogues.

ARXIVAT A:
JudicialPolicialOci nocturn
Anar al contingut