"El marcador de La Marató"

15.068.252 euros: rècord històric del marcador final de La Marató 2018

Mai s'havia recaptat tant entre una Marató i els mesos posteriors d'aportacions econòmiques

Actualitzat

15.068.252 euros és el marcador final de La Marató del 2018

La lluita contra el càncer rebrà una xifra rècord de les 27 edicions del programa estrella de TV3 i Catalunya Ràdio. Mai s'havia recaptat tant entre una Marató i els mesos posteriors d'aportacions econòmiques. A més, la xifra la converteix en la marató més solidària del món en relació amb l'aportació per habitant.

 

 

El 16 de desembre del 2018, el programa ja va tancar amb un rècord: 10.715.430 euros, la xifra de final de programa més alta dels 27 anys de La Marató.

Ara, la xifra s'ha donat a conèixer en un programa molt especial, "El marcador de La Marató"; un programa que no s'havia fet mai fins ara i  ha tingut un objectiu molt clar: donar les gràcies a tothom.

Als testimonis i als seus familiars, que han participat en les 27 edicions del programa; a les entitats, que van començar fent 8 activitats a la primera Marató i ara ja se'n fan 3.000 arreu del territori, i també un especial reconeixement i agraïment als hospitals, als científics, als metges i els seus equips.

En les 27 edicions, La Marató ha recaptat molts diners: 198 milions d'euros.

Els presentadors de tots aquests programes han tingut un paper molt especial en "El marcador de La Marató", i és que s'hi han reunit tots: Òscar Dalmau, Ramon Pellicer, Maria Pau Huguet, Anna Boadas, Helena García Melero... i és clar, els del 2018, Gemma Nierga i Ramon Gené. El contrapunt a la seva feina l'han donat els imprevisibles Elisenda Pineda i Marc Giró.

 

Tot plegat, amanit amb actuacions en directe, cares conegudes i estimades de TV3 i Catalunya Ràdio, i testimonis de La Marató, investigadors, escriptors, etc.

 

I una última Sorpresa: Quim Masferrer serà el pròxim presentador de La Marató 2019; prevista el 15 de desembre, estarà dedicada a les malalties minoritàries. El marcador ja torna a estar a zero.
 

 

ARXIVAT A:
La MaratóCàncerInvestigadors catalans
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut