Barcelona

150 persones reben la primavera ballant al metro de Barcelona

Són dos quarts de vuit de la tarda a l'intercanviador de la Diagonal de la xarxa de metro de Barcelona. Gent amunt i avall, xivarri i corredisses, i de sobte, sona la música i algú es posa a ballar. Al cap de cinc minuts, ja són 150 les persones que es mouen al ritme de la música. És una iniciativa de TMB que s'emmarca en el cicle Primavera Cultural i que ha volgut donar la benvinguda a aquesta nova estació.

Actualitzat
Tres estacions de Barcelona han viscut aquest curiós espectacle en què ballarins professionals iniciaven un ball al qual s'anaven sumant treballadors i usuaris. Imitant el fenomen dels "flashmob", TMB va convocar per internet un "Happening de ball" per al 27 de març a Trinitat Nova, Universitat i Diagonal. La iniciativa ha estat tot un èxit, i ha aconseguit sorprendre, divertir i inocular l'esperit de la primavera a l'interior del metro.

L'acte s'emmarca en el cicle Primavera Cultural, que Transports Metropolitans de Barcelona ha posat en marxa des de principis de març. Inclou esdeveniments de diverses disciplines artístiques que portaran des d'òpera a una gimcana per tota la xarxa de transports. Fins i tot es podrà fer un passeig amb el primer metro de la ciutat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut