Barcelona

140.574, el número de desempat de la preinscripció escolar per al curs que ve

El sorteig determina el número a partir del qual s'ordenen les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació

RedaccióActualitzat

Ja se sap el número de desempat de la preinscripció escolar per al curs 2019/2020. Es tracta del número a partir del qual s'ordenaran totes les sol·licituds de preinscripció d'educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria (ESO) que tinguin la mateixa puntuació.

És el número 140.574, sorgit del sorteig fet aquest matí a la Conselleria d'Educació.

 

La llista ordenada definitiva de les preinscripcions es donarà a conèixer dimarts que ve, 14 de maig. A partir d'aquí les sol·licituds que no han obtingut cap assignació d'ofici podran ampliar la petició de centres del 30 de maig al 3 de juny.

L'oferta final de places escolars serà l'11 de juny. L'endemà es publicarà la llista d'alumnes admesos i la llista d'espera.

El procés de matrícula per als alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'ESO serà del 20 al 26 de juny.

La resta de cursos ho hauran de fer del 27 de juny al 3 de juliol del 2019.

El Departament d'Educació ha rebut 148.693 sol·licituds de preinscripció per al curs que ve, que es concentren majoritàriament a P3 i 1r d'ESO: en el cas de P3 perquè és l'edat on comença l'escolarització i a 1r d'ESO perquè és quan es fa el canvi de l'escola a l'institut.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut