Turner, durant un concert a Moscou l'any 1996 (Reuters)

14 hits de Tina Turner, una màquina d'omplir estadis amb els seus shows elèctrics

"The best", "Private dancer" o "We don't need another hero" són alguns del temes més reconeguts d'una cantant llegendària i irrepetible

RedaccióActualitzat

Tina Turner ha mort, però queda la llegenda. Reina del rock, cantant, energia als escenaris, se'n va una artista global amb una llarga trajectòria d'èxits, que va ser una màquina ompleestadis amb els seus espectacles elèctrics.

Era, simplement, la millor. Malgrat haver tingut una vida complicada, es va sobreposar i va trobar el seu propi estil, que la va catapultar a la fama internacional.

Exuberant, amb una presència volcànica a l'escenari, tenia un estil heretat del soul i el gòspel. Però ella va ser tota una rockera que ha deixat per a la història de la música un munt de temes que seran recordats i ballats.

L'espai iCatTapes, d'iCatFM, va elaborar l'any 2018 un viatge per les sis dècades de trajectòria musical de la cantant, compositora i actriu nord-americana. Podeu recuperar la sessió d'una hora en aquest enllaç, o bé a través dels vídeos que us oferim a continuació:
 

1. "The best"

 

2. "Typical male"

 

3. "I don't wanna lose you"

 

4. "What's love got to do with it"

 

5. "Private dancer"

 

6. "Goldeneye"

 

7. "We don't need another hero"

 

8. "On silent wings"

 

9. "Let's stay together"

 

10. "Steamy windows"

 

11. "Nutbush city limits"

 

12. "River deep mountain high"

 

13. "Proud Mary"

 

14. "Addicted to love"



 
ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsica
Anar al contingut