Las aus son les transmissores del virus H7N9
Las aus son les transmissores del virus H7N9
Pequín

12 nous casos de contagi de grip aviària fan pujar el nombre d'afectats a la Xina a 57 persones

Fins ara, ja han mort 11 persones a la Xina per culpa d'aquesta nova soca del virus H7N9. La Comissió Nacional de Sanitat assegura que entre les persones que han estat en contacte directe amb els contagiats no s'ha detectat cap símptoma anormal que indiqui cap mena de relació epidèmica entre ells.

RedaccióActualitzat
La xifra d'afectats a la Xina per la nova soca del virus H7N9 ja arriba als 57, després que aquest cap de setmana es registressin dotze nous casos i s'informés del primer contagi a Pequín, el d'una nena de set anys amb pronòstic favorable.

La nena està hospitalitzada des de dijous, segons l'agència oficial Xinhua.
La família de la menor es dedica al comerç de pollastre al depauperat districte de Shunyi de la capital xinesa. Segons els mitjans locals, les dues persones que van mantenir més contacte amb la nena estan sotmeses a vigilància mèdica des de llavors i no han mostrat cap símptoma. Així mateix, ningú del seu entorn o escola ha hagut de ser atès per un possible contagi.

Els dos últims casos coneguts s'han registrat a la província oriental de Jiangsu, on ja s'havien produït contagis, sense que es coneguin encara més detalls.

Fins ara, s'han detectat 57 contagis de la nova soca de grip, dels quals 11 han acabat en mort i només un, un menor, ha aconseguit recuperar-se del tot.
Anar al contingut