Barcelona

12 detinguts en una operació contra el tràfic d'heroïna a petita escala a Barcelona

Set dels detinguts han ingressat a la presó

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dotze persones en una operació contra el narcotràfic a Barcelona que ha permès desmantellar punts de venda d'heroïna i haixix als barris de Verdum i les Roquetes, i també localitzar un pis on s'adulterava i emmagatzemava droga a Ciutat Meridiana.

L'operació es va fer el 12 de juny i hi van participar 150 agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana.

Dels 12 detinguts -onze homes i una dona, d'entre 30 i 60 anys-, set han ingressat a la presó.

 

 

La investigació va començar a finals d'estiu del 2018. La policia va detectar que, en diversos robatoris en establiments comercials i farmàcies, els lladres tenien aspecte de consumir drogues i demostraven poca traça.

Paral·lelament, agents de proximitat van contactar amb comerciants de Verdum i les Roquetes, que alertaven que hi havia gent consumint droga al carrer, cosa que no passava des de feia anys.

Les investigacions van permetre identificar diversos punts de subministrament de droga i també els proveïdors. Van entrar en cinc domicilis dels barris de Verdum, les Roquetes i Ciutat Meridiana. I en tres més de ciutats pròximes: Cerdanyola del Vallès, Sant Adrià de Besòs i l'Hospitalet de Llobregat.

 

 

En les entrades es va intervenir més d'un quilo d'heroïna, 150 grams de cocaïna, 160 d'amfetamina i 150 grams haixix, a més de 15.000 euros en efectiu. També es van intervenir tres armes detonadores, dos vehicles i llistes de control de vendes.

ARXIVAT A:
Narcotràfic
Anar al contingut