Balaguer

1.500 ciclistes de Balaguer surten al carrer per recordar els dos companys morts en accident

Els clubs ciclistes de Balaguer, a la Noguera, reten homenatge als seus dos companys morts en un accident de trànsit a la C-31. Mes de 1.500 aficionats a les bicis han omplert els carrers de la vila en una marxa reivindicativa en record a les víctimes però també per reclamar més precaució als conductors. Recorden que els ciclistes són uns usuaris més de les carreteres i demanen més seguretat per a aquest col·lectiu.

RedaccióActualitzat
Amb la marxa, que ha arrencat a Balaguer a les 11 del matí, es vol recordar els dos ciclistes del club Radical Esports de Balaguer que van morir atropellats a la C-13 a l'altura de Vallfogona. Les víctimes anaven en un grup de quatre i dels altres dos un va resultar ferit greu i l'altre, lleu.

La marxa ciclista reivindicativa ha arribat al punt exacte on va tenir lloc l'atropellament, on s'ha fet un emotiu minut de silenci.ha, per desprès finalitzar a la plaça Mercadal on el germà d'una de les víctimes ha llegit un manifest per recordar a la població que les bicis també circulen i tenen drets.

El delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche, ha lamentat als micròfons de Catalunya Ràdio que hagin de passar aquest tipus de desgràcies per conscienciar la societat.

Puche ha recordat també l'obligació de deixar un metre i mig entre el ciclista i el vehicle i de reduir la velocitat a l'hora d'avançar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut