"1.400 km per 40 minuts a través d'un vidre", la denúncia dels familiars dels presos

Els familiars dels líders independentistes presos titllen de "vergonyós" haver de viatjar fins a Soto del Real i Alcalá-Meco "per 40 minuts de visita"

Actualitzat

L'Associació Catalana pels Drets Civils ha lamentat aquest diumenge que els líders polítics processats per l'1-0 tornin a estar empresonats al centres penitenciaris madrilenys de Soto del Real i Alcalá-Meco a l'espera del començament del judici.

En una publicació a Twitter, l'entitat impulsada pels familiars dels presos ha titllat de "vergonyós" haver de fer un viatge fins a la capital espanyola de 1.400 quilòmetres per tenir una visita de "40 minuts" a través d'un vidre.

 

Notícia relacionada: Els líders independentistes són al mòdul de respecte de les presons madrilenyes

 

La parella de l'exconseller Raül Romeva, Diana Riba, ha explicat a través de la xarxa social que ha pogut veure el seu company i "la resta de presos polítics":

 

Per la seva banda, també en una piulada, l'exconseller Josep Rull ha confirmat que es mantenen "ferms i forts". Rull ha constatat que després de veure "les condicions de Soto del Real", la seva admiració cap al president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i el president de la Crida, Jordi Sànchez, s'ha incrementat:

ARXIVAT A:
Govern empresonatJudici procés
Anar al contingut