<b> "Carta a Eva"</b> opta a dos premis al Festival de Televisió de Montecarlo.

<b>"Carta a Eva"</b>, la sèrie de dos capítol coproduïda per Televisió de Catalunya, Copia Cero Producciones i TVE ha quedat finalista a la Nimfa d'Or a la millor minisèrie en la 53 edició dels Festival de Televisió de Montecarlo.
 "Carta a Eva" opta a dos premis al Festival de Televisió de Montecarlo.

"Carta a Eva" opta a dos premis al Festival de Televisió de Montecarlo.

"Carta a Eva", la sèrie de dos capítol coproduïda per Televisió de Catalunya, Copia Cero Producciones i TVE ha quedat finalista a la Nimfa d'Or a la millor minisèrie en la 53 edició dels Festival de Televisió de Montecarlo.
Actualitzat
A més, Julieta Cardinali, que interpreta el paper d'Eva Perón, opta també al guardó a millor actriu. La gran història d'Agustí Villaronga va ser guardonada amb la medalla d'Or en el Festival de Nova York i amb la medalla de Plata a la millor minisèrie en el World Media Festival d'Hamburg.
 
Anteriorment, la sèrie havia estat distingida amb els premis a la millor interpretació femenina (Julieta Cardinali) i al millor guió (Agustí Villaronga, Alfred Pérez i  Roger Danès) al Festival Internacional de Programes Audiovisuals (FIPA) de Biarritz.
 
La producció gira entorn de tres dones: Juana Doña (una militant comunista), Carmen Polo (la dona de Franco) i Eva Perón (la inconfusible Evita), que encreuen les seves vides durant la visita oficial d'Eva a una Espanya famèlica i aïllada del món, al juny del 1947.


El projecte és una coproducció de Copia Cero Producciones, Televisió de Catalunya i TVE, amb el suport d'ICAA i l'ICEC.
 
La cerimònia del lliurament de premis es farà el 13 de juny. 
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Agustí Villaronga
Guió: Agustí Villaronga, Alfred Pérez i Roger Danès
Producció executiva: Teresa Enrich i Adolfo Blanco
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Julieta Cardinali, Nora Navas, Carmen Maura, Ana Torrent, Marina Gatell, Julián Soler, Malena Alterio i Jesús Castejón, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Josep Maria Civit
Música: Joan Valent