"Valor afegit" i Xavier Graset, Premis Nacionals de Comunicació 2015

El jurat ha valorat "la tasca divulgativa" i els "continguts rigorosos i de qualitat" del programa de TV3. A més a més, ha premiat el periodista Xavier Graset en la categoria de ràdio.

Actualitzat

El programa de TV3 "Valor afegit" ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2015, que atorga la Generalitat de Catalunya, en la categoria de televisió. El jurat de la XV edició dels Premis Nacionals de Comunicació ha premiat el programa "per haver-se mantingut fidel a la seva tasca divulgativa i de servei públic amb uns continguts rigorosos i de qualitat".

"Valor afegit" és el programa socioeconòmic més veterà de l'estat espanyol, amb 13 anys en antena, i enguany ha arribat als 500 programes. L'equip de "Valor afegit", el formen: Albert Closas, director i presentador; Pere Gavíria, subdirector; Marta Tobajas, realitzadora; Anna M. Bordas, productora; Belén Samper, productora executiva; els redactors Jordi Fortuny, Gemma Navés i Gil Toll; Glòria Alonso, ajudant de realització, i els muntadors Xavier Bonet i Juanjo Fernández.

En la categoria de ràdio, ha estat guardonat el periodista Xavier Graset, actualment director del programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio. El jurat ha valorat la seva trajectòria professional, que s'ha desenvolupat principalment a la ràdio pública catalana, però també a TV3 i a Canal Reus TV.

Els Premis Nacionals de Comunicació també han guardonat l'humorista gràfic Toni Batllori, en la categoria de premsa; el periodista Salvador Cot, en la categoria de mitjans d'arrel digital; el Canal Reus TV, en la categoria de mitjans de proximitat, i el professional de relacions públiques Agustí de Uribe-Salazar, en la categoria de publicitat.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 4 de juny en un acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, al Palau de la Generalitat. Els Premis es van crear l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut